Bygg et komplett streamingstudio med flere kameraer

SP anbefaler

Her har vi gjort det enkelt for deg og laget ferdige pakker for ulike nivåer av streaming. Du kan selvfølgelig også skreddersy din egen pakke og velge utstyret som passer deg – bla ned for å lære mer. Vi tilbyr også komplette løsninger for ulike nivåer og i ulike prisklasser. Les mer om våre studioløsninger her eller kontakt våre eksperter for en konsultasjon på business@scandinavianphoto.no.

2. Bland flere kameraer med en bildemikser

Hvor mange kameraer vil du bruke? Pass på at du velger en bildemikser med riktig antall innganger, slik at du kan koble til alle kameraene dine og få full kontroll. Mange bildemiksere bruker HDMI-innganger, men hvis kameraet har SDI, kan du bruke en adapter mellom kameraet og mikseren.

8. Gjør utstyret komplett med nødvendig tilbehør

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.