Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kamerarem Rotaball The One

Sun-Sniper Kamerarem Rotaball The One

1027879
869 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Kamerarem i "Sling"-stil. Kameraet henger på hoften når remmen, sikkert og behagelig går diagonalt over overkroppen. På den måten reduseres faren for at kameraet glir ned av skulderen. Remmen er lang nok til at du kan bruke kameraet ved bare å løfte det fra der det henger.

Behagelig skulderpolstring og støt-absorberende gummi gjør det komfortabelt å bære selv tyngre utrustyr. Postringen på skulderen kan tas av når du for eksempel bruker ryggsekk eller hvis du synes den blir for klumpete.

Unikt for Sun-Sniper-remmen er vaieren som går gjennnom hele remmen. Det gir svært god beskyttelse mot tjuveri.

Remmen lar deg komfortabelt bære utstyr på opp til 5kg.

Fordeler:

  • Passer på både høyre og venstre side
  • Tjuverisikret
  • Takler utstyr opp til 5kg
  • Raskt og enkelt å komme til kameraet
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.