kikkert CL 8x25 Pocket sand

Swarovski kikkert CL 8x25 Pocket sand

1006806
  • Veldig kompakt og lett kikkert
  • Høypresterende optikk
  • Perfekt for vandring

Velg forstørrelse

6 900 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

CL Pocket - verden i lomma di

Swarovski CL Pocket 8x25 er en optisk og høy presterende lommekikkert, som takket være det innebygde 16-linsesystemet gir et bredt synsfelt med lyse og kontrastrike bilder. Passer utmerket for deg som bruker briller, da øyemuslingene er individuelt tilpasselige. Det kompakte designet gjør at den enkelt passer i vesken, jakken eller ryggsekken, slik at du alltid har den lett tilgjengelig. Et synsfelt på 110 og en forstørrelse på 8x gjør at den er klar til å møte de fleste utfordringer du kan tenkes støte på.

Egenskaper

  • Liten og presis
  • Bredt synsfelt
  • Slitesterk og vanntett
  • Individuelt tilpassede øyemuslinger
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.