Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Laddare/adapter S-3602C till Canon

Swit Laddare/adapter S-3602C till Canon

301301
1 945 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
En smart tokanals batterilader som kan lade to batterier samtidig. Laderen indikerer med lysdioder (25%, 50%, 75% eller 100%) hvor mye kapasitet som finnes i respektive batteri og hvor langt ladingen har kommet.

Laderen har også to DC-utganger for å kunne strømforsyne opp til to videokameraer. En adapterkabel til ett videokamera inngår.

Det beste av alt! Det finnes mulighet til å lade et batteri samtidig som man strømforsyner et kamera.

Bl a kan følgende batterier lades: Swit batteri S-8930, S-8945 eller Canon batteri BP-930, BP945, BP-950G, BP-970G.

Adapterkabel til kamera inngår. (Obs! Batterier inngår ikke)
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.