Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

JP-V-FS7 Mount Jetpack til Sony PXW-FS7

Switronix JP-V-FS7 Mount Jetpack til Sony PXW-FS7

1024207
6 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fleksibel strømenhet til Sony FS7

Switronix JP-VFS7, strømenhet, gir deg sjansen til å legge til ytterligere strømutganger på din Sony PXW FS7. V-basen gir rask montering direkte på baksiden av kameraet, og det kompakte designet gjør at kameraet fortsetter å være enkelt å håndtere. Enheten har også tre 1/4" tilkoblinger, og en valgfri plate som gir deg flere 1/4"- og 3/8" tilkoblinger. Enkel, fleksibel og et absolutt must for dem som trenger plass for ulike konfigurasjoner.

Har følgende inn-/utganger:

  • 1x 5V LEMO-utgang
  • 1x USB-utgang
  • 1x 4-polig XLR-inngang
  • 2x 12V Hirose 4-polig tgang
  • 2x strømutganger for eksterne skjermer og lysenheter

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.