Tamron 70-300mm f/4,5-6,3 Di III RXD Nikon Z
Tamron 70-300mm f/4,5-6,3 Di III RXD Nikon Z
Artikkelnummer: 1057163

Tamron 70-300mm f/4,5-6,3 Di III RXD Nikon Z

Kompakt og allsidig telezoomobjektiv for Nikon Z-mount

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Første Tamron-objektiv for Nikon Z-mount
 • Meget kompakt og lett telezoomobjektiv
 • Stillegående RXD autofokusmotor som egner seg godt for videofilming
8 710 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tamron 70-300 mm f/4,5-6,3 Di III RXD er til dags dato det mest kompakte og letteste telezoomobjektivet som er tilgjengelig for Nikons speilløse fullformatkameraer (Z-fatning). Med sin allsidige brennvidde er dette objektivet perfekt enten du vil ta portretter eller vakre naturbilder.

Fordeler

 • Første Tamron-objektiv for Nikon Z-mount
 • Meget kompakt og lett telezoomobjektiv
 • Bilder av høy kvalitet med fin bakgrunnsuskarphet
 • Nøyaktig autofokus for skarpe bilder
 • Stillegående RXD autofokusmotor som egner seg godt for videofilming
 • Forseglet mot fuktighet

Tamron 5-års garanti

Tamron tilbyr nå en utvidet gratis 5-års garanti i Europa når produktet registreres innen to måneder etter kjøp. 5-årsgarantien er en valgfri garanti fra Tamron. For å få den må du registrere objektivet innen to måneder etter kjøpsdato. Kampanjen gjelder inntil videre. Registrer kjøpet ditt og les mer om kampanjebetingelsene her.

Gjennomtenkt konstruksjon

Tamron 70-300mm f/4,5-6,3 Di III RXD har en kompakt konstruksjon og med sine lette 545 gram er dette telezoomobjektivet perfekt å ha med seg på alle dine eventyr. Det er også forseglet mot fuktighet som øker muligheten for deg til å jobbe med kameraet ditt under vanskelige værforhold. Objektivet er bygget med 15 glasselementer fordelt på 10 grupper, blant disse er det et LD-linseelement som jobber for å motvirke kromatisk aberrasjon.

Stillegående og presis autofokus

Objektivet har stillegående og presis autofokus, og når du bruker det sammen med fokusfunksjonene på Nikon-kameraer vil du kunne oppnå best mulig resultater. Med sin stillegående RXD-motor for autofokus, har Tamron 70-300mm f/4,5-6,3 Di III RXD minimert fokusstøyen som kan oppstå i materialet ditt når du filmer. De 7 blenderbladene skaper en fin og myk bokeh som får motivet ditt til å skille seg ut fra bakgrunnen, dette er perfekt hvis du vil ta imponerende portretter.

Leveres med

 • Tamron 70-300mm f/4,5-6,3 Di III RXD
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen