Kampanje

SP 85mm f/1.8 Di VC USD til Nikon

Tamron SP 85mm f/1.8 Di VC USD til Nikon

1025542
  • Perfekt portrettobjektiv som gir liten dybdeskarphet
  • Værtettingen lar deg fotografere portrett ved f.eks. fosser
  • Bildestabiliseringen motvirker uønsket bevegelsesuskarphet
  • Kompatibel med Tamron Tap-in
10 798 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Tamron kampanjeSpar 10% med rabattkode!

I uke 16 kan du spare 10% på en mengde produkter fra Tamron. For å benytte deg av tilbudet bruk rabattkoden TAMRON10 i kassen. Kampanjen varer t.o.m. 25/4.
Les mer
Bestillingsvare

Verdipakke

SP 85mm f/1.8 Di VC USD til Nikon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
10 966 NOK

Lyssterkt portrettobjektiv for Nikon fullformat og APS-C
Dette SP-objektivet fra Tamron på 85 mm kommer med VC bildestabilisering, Ultra Sonic-motor og allværsbeskyttelse. Den store blenderåpningen på F1.8 leverer fantastisk bildekvalitet, også i vanskelige lysforhold, og gir en fin bokeh. Det fungerer like godt på kameraer med fullformat og APS-C sensor.

Objektivet har en optisk konstruksjon med LD og XLD glasselementer som hjelper til å minimere kromatisk aberrasjon. Såkalt flare og ghosting reduseres takket være Fluorine-coating slik at du får rene, krystallklare bilder selv i motlys.

Garanti - 5 år
Nye Tamron-objektiver får 5 års garanti så lenge de registreres på 5years.tamron.eu innen to måneder etter kjøpsdato. (Gjeldende f.o.m. 01/04/2013)

Leveres med:

  • Solblender
  • Front- og bakdeksel
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.