Tascam DR-70D Digital lydopptaker

Tascam Tascam DR-70D Digital lydopptaker

1016117
4 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Tascam DR-70D Digital lydopptaker
Mikrofon NTG-2
Reporter Mic
8 067 NOK

Tascam DR-70D
Denne lydinnspilleren er optimalisert for innspilling for ditt DSLR-kamera. Fire balanserte XLR-innganger gir deg de rette forutsettninger for å lykkes. Den kompakte enheten ka monteres på kameraet og har stativgjenger over og under. Lydinnspilleren har også innebygde mikrofoner, men enheten utnyttes best med eksterne mikrofoner. XLR-inngangene er phantom-matede og hver kanal styres separat. Hver kanal har limiter og low cut filter. Lyden spilles inn på SD/SDHC/SDXC-kort.

Fordeler

  • Innspillingsformat 16/24-bit, 44.1k/48k/96k Hz (WAV/BWF)
  • Kanalene justeres individuelt
  • 3,5 mm utgang som gir deg muligheten å mikse ferdig og sende lyden til ditt kamera
  • Overføring av filer via USB
  • Dobbel lydinnspilling slik at du kan gjøre to innspillinger samtidig med ulike nivåer for å være sikker på at du får en god lyd.

 

Les mer om Tascam DR-70D her

 

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.