Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Tascam DR-70D Digital lydopptaker

Tascam Tascam DR-70D Digital lydopptaker

1016117
3 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Tascam DR-70D Digital lydopptaker
Mikrofon NTG-2
Reporter Mic
6 980 NOK

Tascam DR-70D
Denne lydinnspilleren er optimalisert for innspilling for ditt DSLR-kamera. Fire balanserte XLR-innganger gir deg de rette forutsettninger for å lykkes. Den kompakte enheten ka monteres på kameraet og har stativgjenger over og under. Lydinnspilleren har også innebygde mikrofoner, men enheten utnyttes best med eksterne mikrofoner. XLR-inngangene er phantom-matede og hver kanal styres separat. Hver kanal har limiter og low cut filter. Lyden spilles inn på SD/SDHC/SDXC-kort.

Fordeler

  • Innspillingsformat 16/24-bit, 44.1k/48k/96k Hz (WAV/BWF)
  • Kanalene justeres individuelt
  • 3,5 mm utgang som gir deg muligheten å mikse ferdig og sende lyden til ditt kamera
  • Overføring av filer via USB
  • Dobbel lydinnspilling slik at du kan gjøre to innspillinger samtidig med ulike nivåer for å være sikker på at du får en god lyd.

 

Les mer om Tascam DR-70D her

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.