Tether Tools Case relay camera power system
Tether Tools Case relay camera power system
Artikkelnummer: 1032283

Tether Tools Case relay camera power system

Case relay camera power system

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
1 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tether Tools Case relay camera power system

Med Case Relay kan du strømforsyne ditt systemkamera fra en vanlig PowerBank eller vegglader med USB-tilkobling, noe som er perfekt når du trenger spesielt lang batteritid for video eller timelapse.

Fordeler:

  • Strømforsyner ditt kamera fra en USB-kontakt
  • Fungerer med både PowerBank og veggtilkoblede USB-ladere
  • Et innebygd batteri lar deg bytte USB-enhet uten at du taper strømforsyningen

Ved å bruke en PowerBank (med opp til 10x så mye kapasitet som et kamerabatteri) med USB-tilkobling kan du strømforsyne kameraet ditt over en lenger tid enn kameraet normalt er i stand til, noe som er nyttig dersom du ønsker å filme en hel dag eller har kameraet satt opp for å gjøre timelapse over en lang tid.

Case Relay lar deg betjene kameraet fra en standard USB-kontakt i veggen, og det innebygde batteriet gjør at du kan veksle mellom ulike PowerBanks til en veggtilkoblet USB uten at kameraet mister strømtilføringen.

Case Relay må kompletteres med rett batterienhet for akkurat ditt kamera. Dette finner du under "passende tilbehør".

 

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.