JerkStopper Camera support

Tether Tools JerkStopper Camera support

1010354
  • Monteres i kameraets remfeste og holder kabler med diameter mellom 3,5 - 8,5 mm
  • Beskytter mot at kabelen dras ut ved et uhell og skader kameraets port
  • Løsnes raskt
299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Smart kabelholder, som sørger for at kablene som er tilkoblet til kamera ikke dras/nappes ut og at kontaktene beskyttes mot unødvendig slitasje. Monteres i kameras remfeste og holder kabler med diameter mellom 3,5 - 8,5mm.

Finnes også for å sikre tilkoblingen til datamaskinen via  enten USB- (Jerk Stopper Computer / USB mount) eller nettverkskontakten (Jerk Stopper Computer / RJ45).

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.