Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Tether Tools Jerkstopper A Clamp 1

Tether Tools Tether Tools Jerkstopper A Clamp 1

1011359
355 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Hindre datamaskinen fra at det oppstår tilkoblings avbrudd med en Jerk Stopper A Clamp fra Tether Tools. Det hjelper også for å hindre slitasje på kabler og kontakter . Dette kraftige klemhåndtak klarer bordplater, rør og liknende med en tykkelse opp til 25mm . Grepet er har et belegg av et gummilignende materiale som gir Jerk Stopper A Clamp en godt grep på de fleste underlag . Jerk Stopper passer de fleste USB-kabler med tykkelse mellom 3,5 mm og 8,5 mm .
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.