Actionkamera

Et actionkamera er et lite og robust kamera som fanger eventyrene dine med bilder og filmer uansett hva du vil gjøre opp. Fest den til hjelmen, i en brystsele, til sykkelen eller MC-en eller ta den ned under vannoverflaten - det er sannsynligvis bare fantasien som setter grensene. Vi har actionkameraer fra populære merker som GoPro, DJI, Insta360 og mer. Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne det beste actionkameraet for dine behov, besøke oss i butikk eller kjøpe direkte på nettet.

24 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Actionkamera
Varemerker
Innebygget ND-filter
Mikrofoninngang, type
Lagringsmedia
Vanntett
Bildestabilisator
ISO til
USB-tilkoblingstype
Vekt
WiFi
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.