Actionkamera

Et actionkamera er et lite og robust kamera som fanger eventyrene dine med bilder og filmer uansett hva du vil gjøre opp. Fest den til hjelmen, i en brystsele, til sykkelen eller MC-en eller ta den ned under vannoverflaten - det er sannsynligvis bare fantasien som setter grensene. Vi har actionkameraer fra populære merker som GoPro, DJI, Insta360 og mer. Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne det beste actionkameraet for dine behov, besøke oss i butikk eller kjøpe direkte på nettet.

16 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Actionkamera
Filtrering
Varemerker
Lagringsmedia
Skjerm
Vanntett
USB-tilkoblingstype
Bildestabilisator
Vekt
Innebygget ND-filter
WiFi
Bredde
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.