Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fisheyelins SEL057FEC för Sony FE 28/2,0

Sony Fisheyelins SEL057FEC för Sony FE 28/2,0

1018086
3 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fisheyelins for Sonu FE 28/2,0
Fisheyelinsen er spesielt designet for objektivet Sony FE 28/2,0. Du får en brennviddepå 16 mm med en 180° bildevinkel for å få verden til å se noenlunde annerledes ut. Foruten brennvidden er den eneste forandringen at den maksimale blenderen får f-nummeret 3,5 når objektivet er montert.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.