Film- & videoobjektiver

Her har vi samlet objektiver som er spesialtilpasset film- og videokameraer, samt mye tilbehør til filmskapingen din. Her finner du både linser og objektiver, adaptere og omformere samt mattebokser og fokuskontroller. Vi har et bredt spekter av film- og videoobjektiver for Sony, Canon, Olympus og mer. Kjøp direkte online eller besøk oss i butikk og la vårt kunnskapsrike personale hjelpe deg med å finne riktig objektiv for filmkameraet ditt.

299 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Video & Drone
Filtrering
Varemerker
Passer kamerafatning
Passer objektivfatning
Brennvidde fast
Filterdiameter
Diameter
Autofokus
Størrelse
Objektivfatning
Tilpasset sensorstørrelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.