Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Movi Stabiliser

Freefly Movi Stabiliser

1037421
  • Movi har et lavt tyngdepunkt og en flat base, noe som gjør at du kan sette stabilisatoren direkte på et bord eller på bakken.
  • Designet lar deg komme til Movis knapper med den ene hånden og telefonen med den andre hånden
  • God stabilitet og en bra balanse
3 799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Freefly stabilisator for iPhone


Movi hjelper deg med å få stabile og cinematiske filmer med din iPhone. Et spesielt grep lar deg kontrollere grepet med den ene hånden, og telefonen med den andre i en naturlig tohåndsfatning. Designet gjør også at du kan sette ned Movi uten at du trenger noe stativ. Movi brukes sammen med Freelys app, og gjør det flere bevegelser og funksjoner.

Fordeler:

  • Bra grep
  • Står selv uten stativ
  • App med 6 ulike moduser
  • Fungerer med ulike iPhone-skall og objektiver.

Bra grep

Designet lar deg komme til Movis knapper med den ene hånden, og telefonen med den andre hånden i en smidig og naturlig tohåndsfatning. Dette gir deg bra stabilitet og en god balanse.

Står selv uten stativ

Movi har et lavt tyngdepunkt og en flat base, noe som gjør at du kan stille stabilisatoren direkte på et bord eller på bakken uten at du trenger noe stativ. Du kan, uten at du må ta med noe ekstra tilbehør, veksle mellom en følsom videotagning til en automatisk panorering.

App med 6 ulike moduser

Freefly's app gir deg sammen med Movi flere ulike bevegelsesmønstre og stiler for flere ulike situasjoner.

Fungerer med ulike skall og objektiver

Movi har ingen problemer med å håndtere iPhones med ulike objektiver for at du skal kunne maksimere fleksibiliteten til din telefon.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.