Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mikrofon VideoMic GO + SC8 kabel + mikrofonbom

Røde Mikrofon VideoMic GO + SC8 kabel + mikrofonbom

1032264
1 730 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Mikrofon VideoMic GO + SC8 kabel + mikrofonbom
SC7 TRS til TRRS kabel
DeadCat Go
2 178 NOK
Mikrofon VideoMic GO + SC8 kabel + mikrofonbom
SC8 kabel 3,5 mm TRS-han til TRS 3,5mm han 6M
Rycote Hot Shoe Extension 10cm
2 404 NOK

Røde VideoMic GO + SC8 kabel + mikrofonbom 2 meter + kabelbånd x3

I denne pakken får du alt du trenger for profesjonell lyd på avstand. Pakken er laget for deg som filmer med systemkamera eller et mindre videokamera, og som vil avansere lyden i dine filmer. Med en liten og fleksibel mikrofon, og en minst like fleksibel mikrofonbom (som kan bli opptil 2 m lang), samt kabel- og strips for en sikker tilkobling, egnes pakken perfekt for akkurat dette.

Røde VideoMic GO

Røde Mikrofon VideoMic GO er en liten og fleksibel mikrofon som ikke krever noen ekstra batterier. Bare koble mikrofonen til kameraet via en 3,5mm kontakt, så har du strøm så lenge kameraet har batteri.

I mikrofonfestet finnes det en 3/8" gjenge slik at du f.eks. kan feste mikrofonen på et stativ.

Hør hvor bra mikrofonen presterer i disse filmklippene:

 

 

 

 

Leveres med:

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.