Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

X-Rite ColorMunki Smile

X-rite X-Rite ColorMunki Smile

1000420
  • Bildeskjermskalibrering for fotoentusiaster, designinteresserte og gamere
  • Innholder ett digitalt måleinstrument og en software
  • Enkel prosess med enestående resultater
1 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

X-Rite Colormunki Smile

ColorMunki Smile er en enkel bildeskjermskalibrator for fotoentusiaster, designinteresserte og gamere som vil være sikre på at farger og bilder vises korrekt og like uansett hvor og hvordan de brukes. ColorMunki Smile inneholder et digitalt måleinstrument og en software som er superenkel å bruke. Prosessen er enkel, resultatet er enestående.

Leveres med:

ColorMunki Smile kolorimeter for å måle farger direkte på bildeskjermen
Selvinstruerende software som er utrolig enkel for alle å anvende
Hurtigguide for å komme i gang

 

 

 

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.