Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

C300 EVF recoil, Z-C300ER

Zacuto C300 EVF recoil, Z-C300ER

1017770
17 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Velbalansert arbeidsverktøy
Zacuto C300 EVF Recoil er en velbalansert skulderrigg der det inngår en VCT Universal baseplate og Grip relocator for å muligjøre en bekvem og praktisk rigg. Dette er den siste generasjonens skulderrigg, med perfekt tilpasset balanse, gunstig både for bruk på stativ og skulderen. Når både objektiv og kamera veier ca like mye er balansen viktig, så tyngdepunktet bør havne midt på skulderen for å bli ergonomisk korrekt. Dette krever også at håndgrepet og kamerakontroller plasseres på riktig måte.
 
Viktig informasjon:Til denne riggen kreves det en ekstern monitor, som ikke medfølger. F.eks en Zacuto EVF fungerer utmerket med denne kombinasjonen.

OBS!
Kamera på bildet medfølger ikke.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.