Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

QR tapped handle, Z-QTH

Zacuto QR tapped handle, Z-QTH

1010982
2 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fleksibelt og stabilt håndtak med hullfeste

QR Tapped Handle fra Zacuto fungerer med en rekke ulike rails, og gir deg to 3/8"-hullfester der du kan montere tilbehør (aksepterer også 1/4"-gjenger med adapter). På disse hullfestene, et loddrett og et vannrett, sikres tilbehøret ditt på en rask og smidig måte. Det grepvennlige håndtaket i lønn gir deg dessuten en behagelig arbeidsmåte, også under lengre økter.

Fungerer med følgende rails:

3" Z-Rail, 5" Z-Rail, Z-Rail Zotshoe, Z-Rail T, og Zacuto Half Cage. Fungerer også med NATO, SWAT, RED, PICATINNY, WOODEN CAMERA.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.