Batis 135mm f/2,8 til Sony FE

Zeiss Batis 135mm f/2,8 til Sony FE

1033630
20 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Zeiss Batis 135mm f/2,8 til Sony FE

Portrettobjektiv og kort teleobjektiv med Apo Sonnar-teknikk og innebygd bildestabilisering. Takket være bildekvaliteten og den største blenderen på f/2,8 er dette et perfekt objektiv for portrett - og bryllupsfotografering. Bildestabilisering hjelper når du ønsker å ta bilder selv under dårlige lysforhold.

Fordeler:

  • Rask autofokus
  • Bildestabilisering
  • Værtettet
  • OLED-display

Du får rask og presis autofokus, men også muligheten til å bruke manuell fokus. Dessuten er objektivet utstyrt med en OLED-skjerm som viser avstanden til motivet og dybdeskarpehten med valgte blender. Objektivet er værtettet og har bildestabilisering.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.