Batis 135mm f/2,8 til Sony FE

Zeiss Batis 135mm f/2,8 til Sony FE

1033630
19 589 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Zeiss Batis 135mm f/2,8 til Sony FE

Portrettobjektiv og kort teleobjektiv med Apo Sonnar-teknikk og innebygd bildestabilisering. Takket være bildekvaliteten og den største blenderen på f/2,8 er dette et perfekt objektiv for portrett - og bryllupsfotografering. Bildestabilisering hjelper når du ønsker å ta bilder selv under dårlige lysforhold.

Fordeler:

  • Rask autofokus
  • Bildestabilisering
  • Værtettet
  • OLED-display

Du får rask og presis autofokus, men også muligheten til å bruke manuell fokus. Dessuten er objektivet utstyrt med en OLED-skjerm som viser avstanden til motivet og dybdeskarpehten med valgte blender. Objektivet er værtettet og har bildestabilisering.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.