Zeiss Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M
Zeiss Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M
Artikkelnummer: 1021608

Zeiss Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M

Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
12 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lyssterkt all-round-objektiv

Dette lyssterke objektivet passer i de eller fleste situasjoner. Den store blenderen på f/2 gjør at du kan fotografere uten stativ i dårligere lysforhold, samtidig som du får en pen bokeh-effekt. Objektivet gir skarpe og detaljrike bilder uten distortion.

  • Lyssterkt f/2 som største blender
  • Manuell fokusering
  • Robust og solid design
  • Distortionfritt

Smidig og nøyaktig fokusering

Biogon T* 35mm f/2 ZM har en manuell fokusering med en brukervennlig og ergonomisk fokusring. Den høykvalitative fokuseringsmekanismen gir en rask og smidig fokusering med nøyaktige resultater, og forandringene du gjør blir umiddelbart synlige i søkeren.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.