Zeiss Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M

Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M

1021608
13 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Lyssterkt all-round-objektiv

Dette lyssterke objektivet passer i de eller fleste situasjoner. Den store blenderen på f/2 gjør at du kan fotografere uten stativ i dårligere lysforhold, samtidig som du får en pen bokeh-effekt. Objektivet gir skarpe og detaljrike bilder uten distortion.

  • Lyssterkt f/2 som største blender
  • Manuell fokusering
  • Robust og solid design
  • Distortionfritt

Smidig og nøyaktig fokusering

Biogon T* 35mm f/2 ZM har en manuell fokusering med en brukervennlig og ergonomisk fokusring. Den høykvalitative fokuseringsmekanismen gir en rask og smidig fokusering med nøyaktige resultater, og forandringene du gjør blir umiddelbart synlige i søkeren.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.