Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M

Zeiss Biogon T* 35mm f/2 ZM Leica M

1021608
13 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lyssterkt all-round-objektiv

Dette lyssterke objektivet passer i de eller fleste situasjoner. Den store blenderen på f/2 gjør at du kan fotografere uten stativ i dårligere lysforhold, samtidig som du får en pen bokeh-effekt. Objektivet gir skarpe og detaljrike bilder uten distortion.

  • Lyssterkt f/2 som største blender
  • Manuell fokusering
  • Robust og solid design
  • Distortionfritt

Smidig og nøyaktig fokusering

Biogon T* 35mm f/2 ZM har en manuell fokusering med en brukervennlig og ergonomisk fokusring. Den høykvalitative fokuseringsmekanismen gir en rask og smidig fokusering med nøyaktige resultater, og forandringene du gjør blir umiddelbart synlige i søkeren.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.