Zeiss Batis 25mm f/2 til Sony E

Batis 25mm f/2 til Sony E

1019357

Zeiss Batis 25mm f/2 er et fantastisk objektiv for Sony E og FE med OLED-skjerm som viser fokusavstand.

14 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Zeiss Batis 25mm f/2 er et fantastisk objektiv for Sony E og FE med OLED-skjerm som viser fokusavstand.

  • Nærgrense på bare 20cm
  • OLED-skjerm viser fokusavstand og dybdeskarphet
  • Værtettet

Zeiss Batis 25mm f/2,0
Vidvinkelobjektiv fra Zeiss som har en nærgrense på bare 20cm og en brennvidde på 25mm - glimrende for fotografering av arkitektur og landskap. Objektivet er utstyrt med rask og nøyaktig autofokus men du kan også fokusere manuelt. OLED-skjermen viser fokusavstanden og dybdeskarpheten med den blenderen du har valgt. Objektivet er værtettet.

Den optiske konstruksjonen består av 10 elementer i 8 grupper. Fire av elementene er asfæriske på begge sider og 5 er laget av eksotiske glasstyper.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.