Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
Kampanje

Batis 25mm f/2 til Sony E

Zeiss Batis 25mm f/2 til Sony E

1019357

Zeiss Batis 25mm f/2 er et fantastisk objektiv for Sony E og FE med OLED-skjerm som viser fokusavstand.

15 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

ZEISS CASHBACK200 EURO

Få 200 euro i cashback fra ZEISS etter at du har registrert deg og ditt kjøp på deres hjemmeside. Kampanjen gjelder t.o.m. 30/6.
Les mer
Finnes på nettlager

Zeiss Batis 25mm f/2 er et fantastisk objektiv for Sony E og FE med OLED-skjerm som viser fokusavstand.

  • Nærgrense på bare 20cm
  • OLED-skjerm viser fokusavstand og dybdeskarphet
  • Værtettet

Zeiss Batis 25mm f/2,0
Vidvinkelobjektiv fra Zeiss som har en nærgrense på bare 20cm og en brennvidde på 25mm - glimrende for fotografering av arkitektur og landskap. Objektivet er utstyrt med rask og nøyaktig autofokus men du kan også fokusere manuelt. OLED-skjermen viser fokusavstanden og dybdeskarpheten med den blenderen du har valgt. Objektivet er værtettet.

Den optiske konstruksjonen består av 10 elementer i 8 grupper. Fire av elementene er asfæriske på begge sider og 5 er laget av eksotiske glasstyper.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.