Kampanje

Batis 40mm f/2,0 CF til Sony FE

Zeiss Batis 40mm f/2,0 CF til Sony FE

1041321
13 990 NOK14 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Zeiss Batis-kampanjeSpar 1000,-

Akkurat nå kan du spare 1 000 kroner på utvalgte objektiver i Zeiss Batis-serien. Rabatten er allerede trukket fra prisen. Kampanjen varer t.o.m. 31/8
Bestillingsvare

Verdipakke

Batis 40mm f/2,0 CF til Sony FE
UV-filter Pro Nano HUC 67 mm
Rengjøringskit Cleaning Kit White
15 408 NOK16 408 NOK
Batis 40mm f/2,0 CF til Sony FE
Pusseklut mikrofiber
Ringblits 48 LED Macro
14 888 NOK15 888 NOK

Zeiss Batis 40mm f/2,0 CF til Sony FE

Zeiss slipper et nytt, lyssterkt og værtett objektiv med en brennvidde på 40mm. CF i navnet på objektivet står for Close Focus, noe som gir en forstørrelse på 1:3,3 med en nærgrense på 24cm. Objektivet fungerer med både fullformatskameraer og APS-C.

Fordeler

  • Lyssterkt
  • Værtett
  • Close Focus med nærgrense på 24 cm
  • OLED-display

Rask autofokus og OLED-display

Objektivet har rask og presis autofokus, men også mulighet for å bruke manuell fokusering. Dessuten er objektivet utstyrt med et OLED-display som viser avstand til motivet og dybdeskarphet med valgt blender.

Leveres med

  • Zeiss Batis 40mm f/2,0 CF til Sony FE
  • Solblender

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.