Biogon T* 25mm f/2.8 ZM svart til Leica M

Zeiss Biogon T* 25mm f/2.8 ZM svart til Leica M

1019114
12 306 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Biogon T* 2,8/25 ZM
Opplev høy kontrast gjennom hele bildet med Biogon T*. Objektivet er praktisk talt helt fritt for forvrengning med største blender. Detaljer gjengis fint med en tiltalende tredimensjonell kvalitet. Objektivet er kompatibelt med søker. Objektivet er perfekt for portrett-, landskaps- og arkitekturfotografering.

Fordeler:

  • Jevn og nøyaktig fokus
  • Antirefleksbelegg
  • Robust design

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.