C Biogon T* 35mm f/2.8 ZM svart til Leica M

Zeiss C Biogon T* 35mm f/2.8 ZM svart til Leica M

317139
9 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kompakt, fast 35 mm-objektiv til Nikon AF

Dette faste ZEISS-objektivet på 25mm har kraftig optikk som lar deg fotografere i høy oppløsning og utmerket kontrst også ved vide vinkler. Tilbyr en svært bred vidvinkel, men uten noen av de forvrengningene som man normalt forbinder med vidvinkelfotografering. Objektivet har dessuten en rask og nøyaktig manuell fokus, er værtett og leverer bilder av høy kvalitet.

  • Passer til Leica M
  • Kompakt
  • Sirkelformet blender gir vakker effekt med minsket fokus
  • T*-overflatebelegg på optiske overflater garanterer bedre lysoverføring med minimal blending og skygge
  • Støv- og fukttålelig

Høy bildekvalitet med utmerket oppløsning og høy kontrast

Den innovative optikken motvirker forvrengninger, lens flares og fungerer svært godt også ved vide vinkler, gir bilder med høy oppløsning og kontrast ved alle blendertall, fra hjørne til hjørne. Den sirkelformede blenderen gir en pen bakgrunnsuskarphet til dine bilder.

Myk og nøyaktig fokus

Gjennom manuelle fokusinnstillinger kontrollerer du bildene dine helt ut i fingerspissene. Det ergonomiske designet på objektivets fokusring er perfekt for rask og nøyaktig fokusering, og alle forandringer synes direkte i søkeren. Fokuseringen skjer direkte, uten fordrening, og støtter således intuitiv og direkte fotografering.

Leveres med:

  • Fremre objektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.