C Sonnar T* 50mm f/1,5 ZM sølv til Leica M

Zeiss C Sonnar T* 50mm f/1,5 ZM sølv til Leica M

317131
13 488 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Klassisk fast 50 mm-objektiv til Leica M

Dette faste ZEISS-objektivet på 50mm har en kraftig linse som lar deg ta bilder i høy oppløsning og med god kontrast. Dens kompakte konstruksjon og . anvendelige blenderområde gjør den til et svært allsidig og nyttig allroundobjektiv. Objektivet har også en rask og presis manuell fokus, er værbestandig og leverer bilder av høy kvalitet.

  • Passer til Leica M
  • Kompakt
  • Sirkulær blenderåpning for florr effekt ved minsket fokus
  • T*-ytterbelegg på optiske overflater sikrer bedre lysoverføring med minimal refleks og skygger
  • Motstandsdyktig mot støv og fukt

Høy bildekvalitet med utmerket oppløsning og høy kontrast

Den innovative optikken, som motvirker forvrengninger og overstråling, fungerer godt selv med store vinkler, gir bilder med høy oppløsning og kontrast ved alle blendertall, fra hjørne til hjørne. Den sirkulære blenderåpningen gir en fin bakgrunnsuskarphet til bildene sine.

Myk og presis fokus

Gjennom manuelle fokusinnstillinger kontrollerer du alle deler av dine bilder. Den ergonomiske utformingen er ideell for rask og presis fokusering, og alle endringer er synlige i søkeren. Fokuseringen skjer direkte, uten forsinkelse, og støtter dermed både intuitivt og direkte.

Leveres med:

  • Fremre objektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.