Zeiss C Sonnar T* 50mm f/1,5 ZM sølv til Leica M
Artikkelnummer: 317131

Zeiss C Sonnar T* 50mm f/1,5 ZM sølv til Leica M

C Sonnar T* 50mm f/1,5 ZM sølv til Leica M

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
13 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Klassisk fast 50 mm-objektiv til Leica M

Dette faste ZEISS-objektivet på 50mm har en kraftig linse som lar deg ta bilder i høy oppløsning og med god kontrast. Dens kompakte konstruksjon og . anvendelige blenderområde gjør den til et svært allsidig og nyttig allroundobjektiv. Objektivet har også en rask og presis manuell fokus, er værbestandig og leverer bilder av høy kvalitet.

  • Passer til Leica M
  • Kompakt
  • Sirkulær blenderåpning for florr effekt ved minsket fokus
  • T*-ytterbelegg på optiske overflater sikrer bedre lysoverføring med minimal refleks og skygger
  • Motstandsdyktig mot støv og fukt

Høy bildekvalitet med utmerket oppløsning og høy kontrast

Den innovative optikken, som motvirker forvrengninger og overstråling, fungerer godt selv med store vinkler, gir bilder med høy oppløsning og kontrast ved alle blendertall, fra hjørne til hjørne. Den sirkulære blenderåpningen gir en fin bakgrunnsuskarphet til bildene sine.

Myk og presis fokus

Gjennom manuelle fokusinnstillinger kontrollerer du alle deler av dine bilder. Den ergonomiske utformingen er ideell for rask og presis fokusering, og alle endringer er synlige i søkeren. Fokuseringen skjer direkte, uten forsinkelse, og støtter dermed både intuitivt og direkte.

Leveres med:

  • Fremre objektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.