Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Compact Prime CP.2 135mm T2.1 Nikon F-mount

Zeiss Compact Prime CP.2 135mm T2.1 Nikon F-mount

1004036
55 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Carl Zeiss Compact Prime CP.2 135mm T2.1 m/Nikon F-mount
Profesjonelt Cine-objektiv med kompromissløs optisk ytelse og byggekvalitet. Fatningen er utskiftbar hvilket gjør dette til en trygg investering da det kan brukes på mange forskjellige kamerasystemer.

Fatningene man kan velge mellom er PL (tradisjonelle filmkamera), EF (Canon), F (Nikon), MFT (bla. BlackMagic, Panasonic og Olympus) eller E-mount (Sony speilløst).

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.