Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LWZ.3 21-100mm T/2,9-3,9 til Canon

Zeiss LWZ.3 21-100mm T/2,9-3,9 til Canon

1028583
104 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Zeiss LWZ.3 21-100mm f/2,9-3,9

Lettvektszoomen LWZ.3 21-100mm T/2,9-3,9 er et kraftig videoobjektiv som leverer høy bildekvalitet. Objektivet har en kompakt og lett design med en robust og sprutsikker konstruksjon.

  • Lett og kompakt
  • Robust og sprutsikker
  • Stort zoomområde på 21-100mm

Brennviddeområdet mellom 21 og 100mm gir deg et bredt utvalg så du alltid kan få riktig utsnitt. Bildene dine vil framstå med knivskarpe strukturer, livlige farger og høy kontrast. Objektivet gir pene lys i uskarpe områder og en vakker bokeh med "cine"-følelse. En parfokal linsedesign gjør at objektivet ikke endrer fokus når du zoomer.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.