Milvus 15mm f/2,8 til Canon EF

Zeiss Milvus 15mm f/2,8 til Canon EF

1028763
32 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Milvus 15mm f/2,8 til Canon EF
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
33 158 NOK

Zeiss Milvus-serien

Zeiss Milvus er en serie objektiver med utmerket bildekvaliet, og som er optimalisert for høyoppløste kamerasystemer. Den manuelle fokuseringen er svært presis, takket være en gummikledd fokusring. Antirefleksbehandlingen T* minimerer interne refleksjoner. Objektivet gir derfor utmerket kontrast, selv i de fineste detaljene og er praktisk talt uten fortegning.

Designen er robust i metall, for å gi makismal holdbarhet. Dessuten er obejktivet støv- og værebeskyttet.

Milvus 15 mm f/2,8

Dette objektivet har ektremt stor bildevinkel, god nærgrense og høy lysstyrke for storslagne landskap, interiør- og arkitekturbilder. Utstyrt med 95mm filtergjenger.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.