Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Milvus 15mm f/2,8 til Canon EF

Zeiss Milvus 15mm f/2,8 til Canon EF

1028763
32 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Milvus 15mm f/2,8 til Canon EF
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
33 128 NOK

Zeiss Milvus-serien

Zeiss Milvus er en serie objektiver med utmerket bildekvaliet, og som er optimalisert for høyoppløste kamerasystemer. Den manuelle fokuseringen er svært presis, takket være en gummikledd fokusring. Antirefleksbehandlingen T* minimerer interne refleksjoner. Objektivet gir derfor utmerket kontrast, selv i de fineste detaljene og er praktisk talt uten fortegning.

Designen er robust i metall, for å gi makismal holdbarhet. Dessuten er obejktivet støv- og værebeskyttet.

Milvus 15 mm f/2,8

Dette objektivet har ektremt stor bildevinkel, god nærgrense og høy lysstyrke for storslagne landskap, interiør- og arkitekturbilder. Utstyrt med 95mm filtergjenger.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.