Milvus 18mm f/2,8 til Canon EF

Zeiss Milvus 18mm f/2,8 til Canon EF

1028761
26 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Milvus 18mm f/2,8 til Canon EF
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
26 658 NOK

Zeiss Milvus-serien

Zeiss Milvus er en serie objektiver med utmerket bildekvaliet, og som er optimalisert for høyoppløste kamerasystemer. Den manuelle fokuseringen er svært presis, takket være en gummikledd fokusring. Antirefleksbehandlingen T* minimerer interne refleksjoner. Objektivet gir derfor utmerket kontrast, selv i de fineste detaljene og er praktisk talt uten fortegning.

Designen er robust i metall, for å gi makismal holdbarhet. Dessuten er obejktivet støv- og værebeskyttet.

Milvus 18 mm f/2,8

Dette objektivet er et kompakt super-vidvinkelobjektiv med høy lysstyrke, og passer godt til blant annet interiør, arkitektur og landskap.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.