Zeiss Milvus 25mm f/1,4 til Nikon F
Zeiss Milvus 25mm f/1,4 til Nikon F
Zeiss Milvus 25mm f/1,4 til Nikon F
Artikkelnummer: 1036545

Zeiss Milvus 25mm f/1,4 til Nikon F

Milvus 25mm f/1,4 til Nikon F

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
26 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Zeiss Milvus-serien
Zeiss Milvus er en serie av obejektiver med utmerket bildeprestasjon som er optimert for høyoppløselige systemkameraer. Den manuelle fokuseringen er svært nøyaktig takket være en gummiert fokusring, og gjør det mulig for deg å håndtere din personlige kreativitet. Antirefleksbehandlingen T* minimerer refleksjon. Objektivet gir utmerket kontrast, også i de fineste detaljene, og er så og si distortion-fritt.

Designet er robust, helt i metall, for å gi maksimal holdbarhet. Dessuten er objektivet vann- og værbeskyttet.

Milvus 25mm f/1,4
Dette allsidige objektivet er perfekt å bruke for å fange mange ulike typer bilder, også i dårlig lys. Det kompakte designet og den raske, nøyaktige fokuseringen gjør objektivet ekstra egnet for fotojournalistikk.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.