Milvus 35mm f/2 til Canon

Zeiss Milvus 35mm f/2 til Canon

1021596
14 150 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Milvus 35mm f/2 til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
14 318 NOK
Milvus 35mm f/2 til Canon
UV-filter Pro Nano HUC 58 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
15 708 NOK16 098 NOK

Zeiss Milvus-serien
Zeiss Milvus er en serie objektiver med utmerket optisk kvalitet som er optimert for høyoppløste systemkameraer. Den manuelle fokuseringen er meget presis takket være en gummiert fokusring og gjør det enkelt å håndtere din personlige kreativitet.

Antirefleksbehandlingen T* er kjent for minimere refleksjon. Objektivene gir også flott kontrast selv ned til de fineste detaljene og er praktisk talt fri for fortegning.

Det lekre designet er også praktisk og metallkonstruksjonen gir maksimal holdbarhet. Dessuten er objektivet fukt- og værbeskyttet.

Zeiss Milvus 35mm F2.0 ZE
Dette allsidige objektivet er perfekt til å fange mange ulike typer bilder, selv i dårlig lys. Det kompakte designet og den presise fokuseringen gjør objektivet ekstra godt egnet til fotojournalistikk og dokumentar.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.