Milvus 50mm f/1,4 til Nikon F

Zeiss Milvus 50mm f/1,4 til Nikon F

1021595
15 888 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Milvus 50mm f/1,4 til Nikon F
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-filter Pro Nano HUC 67 mm
16 986 NOK
Milvus 50mm f/1,4 til Nikon F
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
17 356 NOK

Zeiss Milvus-serien
Zeiss Milvus er en serie objektiver med utmerket optisk kvalitet som er optimert for høyoppløste systemkameraer. Den manuelle fokuseringen er meget presis takket være en gummiert fokusring og gjør det enkelt å håndtere din personlige kreativitet.

Antirefleksbehandlingen T* er kjent for minimere refleksjon. Objektivene gir også flott kontrast selv ned til de fineste detaljene og er praktisk talt fri for fortegning.

Zeiss Milvus 50mm F1.4 ZF.2

Zeiss Milvus 50mm F1.4 ZE
Når dette objektivet brukes med et fullformatskamera har det en synsvinkel som omtrent tilsvarer det øyet ser. Dette gjør objektivet ideelt til mange ulike formål. Det leverer meget høy bildekvalitet, selv på store blenderåpninger.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.