Milvus 50mm f/2 MACRO til Nikon F

Zeiss Milvus 50mm f/2 MACRO til Nikon F

1021588
15 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Milvus 50mm f/2 MACRO til Nikon F
UV-filter Pro Nano HUC 67 mm
Pusseklut Photo Microklear Cloth
16 288 NOK16 488 NOK
Milvus 50mm f/2 MACRO til Nikon F
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
16 549 NOK16 858 NOK

Zeiss Milvus-serien
Zeiss Milvus er en serie objektiver med utmerket optisk kvalitet som er optimert for høyoppløste systemkameraer. Den manuelle fokuseringen er meget presis takket være en gummiert fokusring og gjør det enkelt å håndtere din personlige kreativitet.

Antirefleksbehandlingen T* er kjent for minimere refleksjon. Objektivene gir også flott kontrast selv ned til de fineste detaljene og er praktisk talt fri for fortegning.

Det lekre designet er også praktisk og metallkonstruksjonen gir maksimal holdbarhet. Dessuten er objektivet fukt- og værbeskyttet.

Zeiss Milvus 50mm F2.0 ZF.2
Dette allsidige objektive har sin styrke i tradisjonell portrettfotografering og detaljerte nærbilder. Takket være den store blenderåpningen kan selv de minste detaljer belyses, separert fra forgrunn og bakgrunn.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.