Zeiss Planar T* 50mm f/2 ZM svart till Leica M
Artikkelnummer: 317130

Zeiss Planar T* 50mm f/2 ZM svart till Leica M

Lyssterkt, fast 25 mm-objektiv til Leica M

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Sirkelformet blende
  • T*-overflatebelegg garanterer bedre lysoverføring
  • Støv- og fukttålelig
11 161 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Dette faste ZEISS-objektivet på 50mm har en stor f/2-blender som gjør det lett å filme og fotografere i svakt lys, samtidig som den skaper en pen bokeh-effekt i bildene dine. Objektivet har dessuten rask og nøyaktig manuell fokus, er værtettet og leverer bilder av høy kvalitet.

  • Passer til Leica M
  • Sirkelformet blender gir vakker effekt med minsket fokus
  • T*-overflatebelegg på optiske overflater garanterer bedre lysoverføring med minimal blending og skygge
  • Støv- og fukttålelig

Høy bildekvalitet med utmerket oppløsning og høy kontrast

Den innovative optikken motvirker forvrengninger, lens flares og fungerer svært godt også ved vide vinkler, gir bilder med høy oppløsning og kontrast ved alle blendertall, fra hjørne til hjørne. Den sirkelformede blenderen gir en pen bakgrunnsuskarphet til dine bilder.

Myk og nøyaktig fokus

Gjennom manuelle fokusinnstillinger kontrollerer du bildene dine helt ut i fingerspissene. Det ergonomiske designet på objektivets fokusring er perfekt for rask og nøyaktig fokusering, og alle forandringer synes direkte i søkeren. Fokuseringen skjer direkte, uten fordrening, og støtter således intuitiv og direkte fotografering.

Leveres med:

  • Fremre objektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.