Touit 50mm f/2.8M til Fuji X

Zeiss Touit 50mm f/2.8M til Fuji X

1009984
10 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Touit 50mm f/2.8M til Fuji X
UV-filter Pro Nano HUC 52 mm
L-R14 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Fuji X
11 278 NOK
Touit 50mm f/2.8M til Fuji X
UV-filter L395 SMC 52 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
11 788 NOK

Zeiss Touit 50/2,8 Macro
Zeiss Touit 50mm gir makrobilder med en avbildningsskala ned til 1:1. Dette, i kombinasjon med den høyklassiske optikken gjør at tom. detaljer som ikke kan ses av det blotte øyet kan oppdages i bildene. Takket være den målbare tele-effekten egner denne brennvidden (som tilsvarer 75mm i 35mm formatet) seg perfekt til portrettfoto, og fokusinnstillingen går trinnløst fra makro 1:1 til uendelig. De fremragende optiske egenskapene, uansett fokuserings-avstand, oppnås gjennom en konstruksjon med "flytende linseelementer" i kombinasjon med to asfæriske linser og to LD-linser (Low Dispersion) redusererer problemet med kromatisk aberrasjon (fargespredning). Totalt vestår konstruksjonen av 14 linser i 11 grupper. Ni blenderlameller gir en nærmest helt rund blenderåpning, noe som sikrer perfekt skarphet i fokusområdet uansett blenderåpning, samtidig som en vakker uskarphet (bokeh) gis der det ønskes.


Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.