Touit 50mm f/2.8M til Fuji X

Zeiss Touit 50mm f/2.8M til Fuji X

1009984
10 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Touit 50mm f/2.8M til Fuji X
UV-filter L395 SMC 52 mm
L-R14 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Fuji X
11 478 NOK
Touit 50mm f/2.8M til Fuji X
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter Pro Nano HUC 52 mm
12 788 NOK

Zeiss Touit 50/2,8 Macro
Zeiss Touit 50mm gir makrobilder med en avbildningsskala ned til 1:1. Dette, i kombinasjon med den høyklassiske optikken gjør at tom. detaljer som ikke kan ses av det blotte øyet kan oppdages i bildene. Takket være den målbare tele-effekten egner denne brennvidden (som tilsvarer 75mm i 35mm formatet) seg perfekt til portrettfoto, og fokusinnstillingen går trinnløst fra makro 1:1 til uendelig. De fremragende optiske egenskapene, uansett fokuserings-avstand, oppnås gjennom en konstruksjon med "flytende linseelementer" i kombinasjon med to asfæriske linser og to LD-linser (Low Dispersion) redusererer problemet med kromatisk aberrasjon (fargespredning). Totalt vestår konstruksjonen av 14 linser i 11 grupper. Ni blenderlameller gir en nærmest helt rund blenderåpning, noe som sikrer perfekt skarphet i fokusområdet uansett blenderåpning, samtidig som en vakker uskarphet (bokeh) gis der det ønskes.


Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.