Kundecase

Kundecase

Vi i Scandinavian Photo hjelper bedrifter med tekniske løsninger, rådgivning og raske leveranser. Her kan du lese mer om samarbeidet mellom oss og noen av våre kunder.

"Samarbeidet mitt med Scandinavian Photo har vært veldig bra takket være kontakten med en Key Account Manager. Susanne i SP er virkelig en klippe, og jeg har fått veldig gode tekniske råd i tillegg til god hjelp med leveranser – noen ganger med kort ledetid." – Martin Olson

"Samarbeidet med Scandinavian Photo går kjempebra. Mbrace er jo, på godt og vondt, et selskap fylt med mennesker som er tech-nerder, så vi har sjelden mange tekniske spørsmål – men det viktigste for oss er å ha en leverandør med et bredt utvalg av utstyr som er tilgjengelig ganske umiddelbart, som vi har funnet i Scandinavian Photo." – Mbrace

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.