Kundecase

Kundecase

Vi i Scandinavian Photo hjelper bedrifter med tekniske løsninger, rådgivning og raske leveranser. Her kan du lese mer om samarbeidet mellom oss og noen av våre kunder.

"Samarbeidet mitt med Scandinavian Photo har vært veldig bra takket være kontakten med en Key Account Manager. Susanne i SP er virkelig en klippe, og jeg har fått veldig gode tekniske råd i tillegg til god hjelp med leveranser – noen ganger med kort ledetid." – Martin Olson

"Samarbeidet med Scandinavian Photo går kjempebra. Mbrace er jo, på godt og vondt, et selskap fylt med mennesker som er tech-nerder, så vi har sjelden mange tekniske spørsmål – men det viktigste for oss er å ha en leverandør med et bredt utvalg av utstyr som er tilgjengelig ganske umiddelbart, som vi har funnet i Scandinavian Photo." – Mbrace

Med vårt brede utvalg av profesjonelle produkter innen foto, video, lyd og lys har vår bedriftsavdeling sørget for at Alfred Berg har utstyret de trenger. Vi har levert den komplette løsningen til deres videostudio fra start til slutt, inkludert design, levering, installasjon, opplæring og support.

"SP er alltid min go-to, spesielt for større bestillinger og når jeg trenger å få riktig utstyr raskt. Det brede utvalget, kunnskapen og profesjonelle støtten sikrer alltid pålitelige leveranser, enten det gjelder kamera-, bilde- eller lydutstyr." - Björn Sige

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Liker

Ønskelisten er tom

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen