ATEM 2M/E 4K

Blackmagic Design ATEM 2M/E 4K

1011584
47 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare


.cs95E872D0{text-align:left;text-indent:0pt;margin:0pt 0pt 0pt 0pt}
.cs15323895{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Verdana;font-size:10pt;font-weight:normal;font-style:normal;}
.cs20B9FF6F{text-align:left;margin:0pt 0pt 0pt 0pt;list-style-type:disc;color:#000000;background-color:transparent;font-family:Arial;font-size:10pt;font-weight:normal;font-style:normal}
.csCF6BBF71{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Times New Roman;font-size:12pt;font-weight:normal;font-style:normal;}Ta din liveproduksjon forbi vanlig sendingskvalitet med ATEM Production Studio 4, som har alle funksjoner du trenger for å skape innovative konserter, idrettseventer, teaterforestillinger, konferanser og mye mer live. Frontpanelet er tilvirket i aluminium og har innebygget skjerm hvor du kan holde kontroll på alle utganger. Du får den høyeste videokvaliteten og kan veksle mellom stort sett alle SD, 720p, 1080i, 1080p og Ultra HD-format. Den har tilgang til et stort utvalg av kontrollmuligheter, med full kontroll fra hvilken stasjonær eller bærbar datamaskin via ATEM Software Control Panes. Innganger
Avanserte 6D-SDI og HDMI 4K-innganger 2 XLR Audioinnganger for tilkobling av profesjonell mixer HiFi Audio-inngang for tilkobling av f.eks ipod.
Utganger Du får alle utganger du behøver for å spille inn og sende ditt program eller for et publikum på en event,. Perfekt for å koble inn store LED-skjermer, projektorer og monitorer. MultiView-utgangene er i 1080i, så hvilken som helst TV eller monitor kan benyttes. Det er også en XLR-utgang for kontroll av lyden. Med ATEMs innebygde MultiView kan du vise bilder fra opp til 16 kamera samtidig over to skjermer. Selv om din sending er i SD eller Ultra HD så kan du fortsatt bruke en standard TV for overvåking.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.