Blackmagic Design ATEM 2M/E 4K
Blackmagic Design ATEM 2M/E 4K
Artikkelnummer: 1011584

Blackmagic Design ATEM 2M/E 4K

ATEM 2M/E 4K

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
60 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Ta din liveproduksjon forbi vanlig sendingskvalitet med ATEM Production Studio 4, som har alle funksjoner du trenger for å skape innovative konserter, idrettseventer, teaterforestillinger, konferanser og mye mer live. Frontpanelet er tilvirket i aluminium og har innebygget skjerm hvor du kan holde kontroll på alle utganger. Du får den høyeste videokvaliteten og kan veksle mellom stort sett alle SD, 720p, 1080i, 1080p og Ultra HD-format. Den har tilgang til et stort utvalg av kontrollmuligheter, med full kontroll fra hvilken stasjonær eller bærbar datamaskin via ATEM Software Control Panes.

Innganger
Avanserte 6D-SDI og HDMI 4K-innganger 2 XLR Audioinnganger for tilkobling av profesjonell mixer HiFi Audio-inngang for tilkobling av f.eks ipod.

Utganger
Du får alle utganger du behøver for å spille inn og sende ditt program eller for et publikum på en event, perfekt for å koble inn store LED-skjermer, projektorer og monitorer. MultiView-utgangene er i 1080i, så hvilken som helst TV eller monitor kan benyttes.
Det er også en XLR-utgang for kontroll av lyden. Med ATEMs innebygde MultiView kan du vise bilder fra opp til 16 kamera samtidig over to skjermer. Selv om din sending er i SD eller Ultra HD så kan du fortsatt bruke en standard TV for overvåking.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen