Blackmagic Design ATEM Camera Converter
Blackmagic Design ATEM Camera Converter
Blackmagic Design ATEM Camera Converter
Artikkelnummer: 318990

Blackmagic Design ATEM Camera Converter

ATEM Camera Converter

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
9 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Forleng ditt SDI- eller HDMI-signal med optisk fiber. Tenk deg å koble til kameraet på fjerne plasser på racingbaner, idrettsarenaer eller golfbaner. ATEM Kamera Converter konverterer ikke bare videosignalene dine til optisk fiber, men inneholder også talkback, ekstern mikrofoninngang, returstrøm av video og tally-light signal. Nå kan du plassere kameraer på flere plasser, kilometere vekk fra plassen der du produserer, og samtidig sende i full HD-videokvalitet.

Kontakter
1 stk SDI inn, 1 stk SDI ut
1 stk HDMI inn, 1 stk HDMI ut
2 stk 6,3 mm tele inn
1 stk 3,6 mm utgang for hodetelefoner
1 stk 3,6 mm inngang for mikrofon
Optisk fiber
USB

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK