ATEM Camera Converter

Blackmagic Design ATEM Camera Converter

318990
7 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Forleng ditt SDI- eller HDMI-signal med optisk fiber. Tenk deg å koble til kameraet på fjerne plasser på racingbaner, idrettsarenaer eller golfbaner. ATEM Kamera Converter konverterer ikke bare videosignalene dine til optisk fiber, men inneholder også talkback, ekstern mikrofoninngang, returstrøm av video og tally-light signal. Nå kan du plassere kameraer på flere plasser, kilometere vekk fra plassen der du produserer, og samtidig sende i full HD-videokvalitet.

Kontakter
1 stk SDI inn, 1 stk SDI ut
1 stk HDMI inn, 1 stk HDMI ut
2 stk 6,3 mm tele inn
1 stk 3,6 mm utgang for hodetelefoner
1 stk 3,6 mm inngang for mikrofon
Optisk fiber
USB

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.