Blackmagic Design ATEM Television Studio HD

ATEM Television Studio HD

1032240
 • Åtte kamerainnganger som er fordelte i fire HDMI- og fire SDI-tilkoblinger
 • Innebygd skjerm som viser bildesignal samt lydnivå
 • Multiview og Bilde-i-bilde funksjon
11 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Verdipakke

ATEM Television Studio HD
HDMI han-han 5 meter
3G-SDI kabel 15m
12 608 NOK
ATEM Television Studio HD
Teranex Mini Rack Shelf
Mars T1000 full duplex trådløst intercom-system
29 970 NOK

Bildemikser med åtte innganger og mange funksjoner

Television Studio HD er en kompakt videomikser med totalt åtte innganger. De ulike funksjonene gjør at den kan brukes i mange TV-produksjoner og AV-installasjoner.

 • HDMI och SDI innganger
 • Kompakt design
 • Frontpanel for bytting
 • Innbygd LCD-skjerm
 • Bilde-i-Bilde


Mikseren har åtte kamerainnganger som er fordelt på fire HDMI- og fire SDI-tilkoblinger. Kameraer med oppløsning opp til 1080p60 kan kobles til. Enheten er en rack-enhet høy 2/3 bred, og kan rack-monteres med tilbehøret Rack Shelf (kjøpes separat).

Innebygd skjerm

Den innebygde skjermen viser bildesignal samt lydnivå. Displayet viser også menyen der du gjør alle innstillingene med mindre du har en datamaskin koblet til mikseren.

Bildeendring via frontpanelet

Med de åtte bakgrunnsbelyste knappene på frontpanelet veldig man bildekilde. Knappene skifter farge avhengig av hvilken kilde som ligger som preview og som program. Knappet for bildeoverganger, mediespillere, meny og lydkontroll finnes også på frontpanelet. Dette gjør det mulig å ta vare på de mest grunnleggende funksjonene i mikseren uten å bruke en datamaskin.

Lydmikser

Med den innebygde lydmikseren kan du aktivere og justere lydnivået på innkommende kamerasignaler. Det finnes også to analoge XLR-innganger på mikseren som kan brukes til å sende lyd fra, for eksempel, en ekstern mikser. Aktiverer du funksjonen "Audio follow video" aktiveres lydkilden samtidig som man bytter til det innkommende kamerasignalet. På frontpanelet finnes det for hver inngang fire LED-lamper som viser styrken på det innkommende lydsignalet.

Multi-View

Kobler du til en skjerm til mikseren via SDI eller HDMI-utgangen vil du se de innkommende kamerasignalene samt preview og programutgang. I multi-viewer vises også lydbarer for det aktuelle lydnivået.

Bilde-i-Bilde

Bilde-i-bilde kan aktiveras på en av inngangene. Dette gjør at du kan forminske størrelsen på en av kamerainngangene og legge den på toppen av et annet bilde, f.eks. i et av hjørnene.

Intercom

Hvis du bruker Television Studio HD sammen med kameraer fra Blackmagic Design og kobler to SDI-kabler mellom mikseren og kameraene får man tilgang til tally og intercom-løsning. Produsenten og kameraoperatørene kan snakke med hverandre, og en lape på kameraet indikerer når den er valgt som aktiv bildekilde.

Mediabank

20 bilder kan lagres i den innebygde mediebanken. Disse kan siden vises i noen av de to mediespillerne. Et eksempel er hvis du ønsker å vise forhåndsdefinerte navneplater eller en logg i det øvre hjørnet av bildet.

AUX-utgång

Med AUX-utgangen kan du via SDI-tilkoblingen sende et separat bildesignal. Dette er nyttig hvis man for eksempel vil sende et eget signal til en prosjektor eller et rent bildesignal for opptak.

Tilkoblinger

 • 4 stk HDMI inn
 • 4 stk SDI inn
 • 4 stk SDI loop ut
 • 2 stk XLR ljud inn
 • HDMI og SDI multi-view
 • SDI-program
 • Inn- og utgang for headset
 • RS-422
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.