Blackmagic Design ATEM Television Studio Pro 4K
Blackmagic Design ATEM Television Studio Pro 4K
Artikkelnummer: 1039249

Blackmagic Design ATEM Television Studio Pro 4K

ATEM Television Studio Pro 4K

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Videomikser med totalt åtte 12G-SDI innganger
  • Kombinert Switcher og kontrollpanel
  • Multiview
43 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Videomikser med åtte 12G-SDI med støtte for ulike oppløsninger

Atem Television Studio Pro 4K er en videomikser med totalt åtte stk 12G-SDI-innganger. Til sammenligning med tidligere modeller klarer denne mikseren at innkommende bildesignaler har ulike oppløsninger, mikseren skalerer de om til oppløsningen som bildemikseren er innstilt på, slik at du ikke trenger å tenke på å matche alle innkommende signaler. Mikseren har, som tidligere, knapper og kontroller for at du raskt skal kunne bytte bildekilde og justere innstillinger. Enheten har fått oppgraderte lydkontroller, noe som gir deg tilgang til blant annet 6 Band parametric EQ, kompressor, limiter, expander/noise gate, splitt av lydkilde til dual mono og mulighet til å legge inn delay på de analoge lydinngangene for å få perfekt lipsync. Blackmagic Design har også oppdatert funksjonen for chroma key, slik at du får enda bedre resultat med green screen.

Fordeler:

  • Kombinert Switcher og Control Panel
  • MultiView

MultiView

Kobler du en skjerm til mikseren via SDI- eller HDMI-utgangen ser du de innkommende kamerasignalene samt preview og programutgang. I multi-vieweren vises også lydstabler for det aktuelle lydnivået.

Leveres med:

  • ATEM Television Studio Pro 4K
  • SD-kort med software og manual
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.