Blackmagic Design Cloud Pod
Blackmagic Design Cloud Pod
Artikkelnummer: 1055430

Blackmagic Design Cloud Pod

Forvandle den eksterne harddisken din til nettverkslagring med Cloud Pod

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Gjør din eksterne harddisk om til en nettverksløsning
 • Ethernet-port med støtte for 10G
 • Kan håndtere materiale i 12K Blackmagic RAW digital cinema
5 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Forvandle din standard eksterne harddisk til en nettverksløsning med Blackmagic Cloud Pod. Det gjør det enkelt å dele større filer med flere brukere, selv på globalt nivå med Dropbox-synkronisering. Utstyrt med Ethernet-port med støtte for opptil 10G. Se i sanntid hvordan minnet på harddisken din brukes via HDMI. Cloud Pod gjør det enkelt for deg å administrere og dele det innspilte materialet på dine eksterne harddisker.

Fordeler

 • Kompatibilitet med alle eksterne harddisker med USB
 • Del filene dine lokalt og globalt
 • Arbeid uten forsinkelser og spar plass på datamaskinen
 • Bærbar design som er enkel å ta med seg
 • Overvåk plassen på harddisken din i sanntid via HDMI
 • Ingen abonnementsavgift
 • Gratis programvare for Mac og PC

Koble til den eksterne harddisken

Cloud Pod fungerer med alle eksterne harddisker som har USB. Gjør harddisken din om til en nettverkslagring og del med andre, lokalt og globalt. Den er lett å ha med seg når det trengs og passer diskret på skrivebordet. Den fungerer stille og forstyrrer ikke kontorlandskapet. Den kan drives enten med den medfølgende AC-adapteren eller med batteri på stedet.

Designet for film og TV

Takket være den raske tilkoblingen gjør Cloud Pod det enkelt å administrere store filer. Del sømløst med flere av kollegene dine samtidig og spar plass på harddisken på datamaskinen. Den er perfekt for filmredigering der filene skal deles mellom flere redaktører. Via Dropbox sync kan kollegene dine være andre steder globalt og motta informasjon via sine egne Blackmagic Cloud-produkter.

Ingen abonnementsavgift

Cloud Pod kommer med gratis programvare for både Windows og PC. Ingen type abonnement kreves for å kunne koble til enheten din eller dele via Dropbox-synkronisering.

Leveres med:

 • Blackmagic Cloud Pod
 • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen