Blackmagic Design DaVinci Resolve Micro Panel
Blackmagic Design DaVinci Resolve Micro Panel
Blackmagic Design DaVinci Resolve Micro Panel
Blackmagic Design DaVinci Resolve Micro Panel
Artikkelnummer: 1032875

Blackmagic Design DaVinci Resolve Micro Panel

DaVinci Resolve Micro Panel med Resolve Studio

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
11 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kontrollpanel fra Blackmagic Design som kobles til datamaskinen og gir deg muligheten til å kontrollere DaVinci Resolve-programvaren. Med dette kontrollpanelet får du full kontroll når du fargekorrigerer materialet ditt i DaVinci Resolve. Panelet har tre styrekuler som blant annet styrer RGB-fargekanalene. Det finnes også 12 justeringsknotter som gir deg presisjonsjustering av blant annet Y-løft, Y-gamma, Y Gain, kontrast, metning og Luminance Mix. Hvis du trykker på en av knappene, tilbakestilles verdien til den opprinnelige verdien. Panelet har også 18 knapper for å styre blant annet start, stopp og fullskjerm.

Kobles til datamaskinen via USB-C og får strøm via datamaskinen.

Leveres med

  • DaVinci Resolve Micro Panel
  • DaVinci Resolve Studio
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.