Micro Converter - HDMI til SDI

Blackmagic Design Micro Converter - HDMI til SDI

1026605
759 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

BlackMagic Design Micro Converter er en meget liten konverter fra HDMI til SDI. Den er liten nok til å brukes hvor som helst og kan enkelt gjemmes. Enheten kan forsynes med strøm fra USB via store TV-skjermer eller bærbare PCer, slik at du slipper å koble den inn i veggen.

Klarer opp til 1080p60 i 10-bit kvalitet

Leveres med:

  • Microkonverter
  • Nettadapter med micro USB-kontakt

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.