Blackmagic Design Micro Converter - HDMI till SDI 12G
Blackmagic Design Micro Converter - HDMI till SDI 12G
Blackmagic Design Micro Converter - HDMI till SDI 12G
Artikkelnummer: 1053745

Blackmagic Design Micro Converter - HDMI till SDI 12G

Konverter opptil 4K60P-video fra HDMI til SDI

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Konverter opptil 2160 60P (4K)
  • Støtter både SD- og HD-formater
  • Drevet via USB
1 850 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

De nye Blackmagic Micro Converters er utrolig små videokonverterere som lar deg koble mellom HDMI- og SDI-utstyr. Den robuste og miniatyriserte designen gjør dem små nok til å brukes hvor som helst! Du får opptil profesjonelle 12G-SDI-tilkoblinger, slik at du kan jobbe med SD-, HD- og Ultra HD-formater opptil 2160p60. Konverteren bruker USB for strøm, slik at de kan få strøm direkte fra TV-er eller bærbare datamaskiner. Blackmagic Micro Converters har tilpasset elektronikk som samsvarer med globale overføringsspesifikasjoner og kan oppdateres til nye standarder i fremtiden. Denne modellen er perfekt for å koble HDMI-kameraer og datamaskiner til profesjonelt SDI-utstyr! Du får to 12G-SDI-utganger for tilkobling til SD-, HD- eller Ultra HD-utstyr. Når du jobber i HD, støtter den 3G-SDI nivå A og B. Denne modellen støtter også filmstandarder, inkludert 4Kp24, 4Kp47.95 og 4Kp48.

Fordeler

  • Konverter opptil 2160 60P (4K)
  • Støtter både SD- og HD-formater
  • Drives via USB
  • Liten og fleksibel omformer som passer hvor som helst.

Konverter for sendingskvalitet i minimal emballasje!

Blackmagic Micro Converters er så små at du kan bruke dem hvor som helst! Dette betyr at det alltid er enkelt å ha noen tilgjengelig for alle presserende konverteringsoppgaver! Fordi de er av ekstremt høy kvalitet, kan du stole på dem for alle typer sendinger, direkte produksjon og bruk på settet. Bruk dem til å gjøre en hvilken som helst dataskjerm, TV eller videoprojektor til en fargekalibrert kringkastingsmonitor av høy kvalitet. De er også perfekte for å konvertere HDMI-utgangene på datamaskiner og forbrukervideokameraer til avansert SDI-utstyr. Tenk deg å bruke en lysbildefremvisning som kjører på en datamaskin for titler av høy kvalitet i direkte produksjonssendinger! Du kan til og med bruke dem til å utvide HDMI over lange avstander ved hjelp av SDI.

I motsetning til billige omformere, inkluderer Blackmagic Micro Converter signalbehandling av høyeste kvalitet og videopipeline med dyp bithastighet. Mikrokonvertere er designet med presisjonselektronikk slik at du får svært lav SDI-jitter, som lar deg forlenge SDI-kabler over lange avstander. Det er viktig for live produksjon der utstyr som kameraer kan være langt fra switchers. Blackmagic Micro Converters fungerer med både 8- og 10-biters videoformater, i RGB eller YUV, og i alle SD-, HD- og Ultra HD-formater, avhengig av modell, opptil 2160p60. De støtter til og med 1080p24, 1080p47.95, 1080p48, 4Kp24, 4Kp47.95 og 4Kp48 filmhastigheter! I tillegg får du fullt innebygd lyd- og tidskodestøtte.

Oppdater og endre innstillinger!

Du kan også endre innstillinger og oppdatere konverteringsprogramvaren med det gratis konverteringsverktøyet som kan lastes ned fra Blackmagic Design-nettstedet. Denne programvaren kobles til USB-tilkoblingen på Micro Converters og kjører på både Mac- og Windows-datamaskiner. Du kan bruke verktøyet til å endre navnet på omformeren, noe som kan være nyttig for å identifisere hvilken omformer som brukes til hvilken oppgave. Du kan også velge mellom nivå A og nivå B når du arbeider med 3G-SDI videostandarder.

Leveres med

  • Blackmagic Design Micro Converter HDMI til SDI 12G
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.