Blackmagic Design Ultimatte 12
Blackmagic Design Ultimatte 12
Blackmagic Design Ultimatte 12
Blackmagic Design Ultimatte 12
Artikkelnummer: 1036355

Blackmagic Design Ultimatte 12

Ultimatte 12

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
129 900 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Avansert chomekey med virtuelle miljøer

Ultimatte lar deg lage avanserte chomekey live i sanntid, med blant annet virtuelle scener, grafikk og bakgrunner. Ultimatte tåler en oppløsning opp til UHD 3840x2160p60 via 12G-SDI.

Med Ultimatte kan du gjøre avanserte virtuelle scener og la personer flytte seg i det virtuelle miljøet med følgende kamerabevegelser. Objekter kan defineres som forgrunner, noe som gjør at personer f.eks. kan gå bak en vegg i det virtuelle miljøet.

Transparente overflater

Ultimatte kan håndtere vindusruter og andre transparente overflater, og gjør dem delvis gjennomsiktige. Den klarer også å gjengi speilinger, refleksjoner og skygger fra overflatene i virtuelle miljøer.

Tar bort grønnstikk

Ved bruk av greenscreen kan det av og til bli et problem med at grønnfargen reflekteres av huden, og gir et grønnaktig skimmer. Ultimatte klarer å ta bort dette, og gir en korrekt hudtone.

Oppløsning

Ultimatte kan ta imot videosignaler opp til UHD 3840x2160p60 via 12G-SDI med 10-bit 4:2:2 i REC 601, REC 709.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.