UltraStudio Monitor 3G

Blackmagic Design UltraStudio Monitor 3G

1048969
  • Send 3G-SDI eller HDMI-videosigmal fra datamaskiner med Thunderbolt 3
  • Støtter sendingskvalitet 10-bits profesjonell SDI- og HDMI
  • Benytets sammen med DaVinci Resolve, Final Cut Pro X, Media Composer og Adobe Premiere Pro CC
1 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

UltraStudio Monitor 3G
Red Whips 12-pack
Cable Management 10 V2.0
1 878 NOK
UltraStudio Monitor 3G
HDMI han-han 1 meter
SDI kabel 3m
1 798 NOK

Spill av innhold fra datamaskinen på med skjerm

Send 3G SDI- og HDMI-videoavspilling fra din Thunderbolt 3-kompatible bærbare eller stasjonære datamaskin! UltraStudio Monitor 3G støtter 10-bit profesjonell SDI sendingskvalitet og HDMI-overvåking fra populære redigeringsprogramvarer som DaVinci Resolve,Final Cut Pro X, MediaComposer og Adobe Premiere Pro CC.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.