Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye

Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye

Fang visninger som er mer enn virtuelle med Canon RF 5,2mm f/2,8 Dual Fisheye

1053170
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
 • Leveringsstart i desember 2021
 • Film VR180-materiale enkelt med EOS R5
 • Doble Fisheye-objektiver for VR180 stereoskopisk opptak og 190-graders synsfelt
 • En enkelt bildefil muliggjør effektiv arbeidsflyt i etterproduksjon
 • Profesjonell bildekvalitet, med 8K filstørrelse
 • Kompakt, lett design med blenderåpning f/2,8
24 988 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Rengjøringskit Cleaning Kit White
25 486 NOK
Canon revolusjonerer VR180 med sitt innovative 3D VR-system og Canon RF 5,2mm f/2,8 L Dual Fisheye. Det banebrytende nye EOS VR-systemet inkluderer verdens første objektiver for systemkameraer som muliggjør VR180-fotografering med et kamera til en enkelt sensor. Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye-objektivet er Canons første VR-objektiv noensinne, designet for å gjøre installasjon og opptak av VR180-video og stillbilder med EOS R5 enklere. Alt mens du opprettholder den høye optiske ytelsen til EOS R-systemet. Dette gjør oppretting av 3D-innhold mer praktisk for eksisterende VR-skapere, profesjonelle produksjonsselskaper og fagfolk som ønsker å bryte seg inn i VR-markedet med et mer effektivt system. Sammen med Canons Dual Fisheye-linse inkluderer Canons EOS VRsystem også en nyutviklet programvare for Canon VR (EOS VR Utility) og plugin-modulen (EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro) for å effektivisere etterproduksjonen, noe som forbedrer innholdsskapernes erfaring fra input til output.

Fordel

 • Film VR180-materiale med EOS R5
 • Enkel installasjon og opptak av VR180 i kompakt form
 • Doble Fisheye-objektiver for VR180 stereoskopisk opptak og 190-graders synsfelt
 • Kompakt, lett design med blenderåpning f/2,8
 • Profesjonell bildekvalitet, med 8K filstørrelse< / li>
 • Eksakt synkroniserte og kontrollerte EMD-enheter
 • En enkelt bildefil muliggjør effektiv arbeidsflyt i etterproduksjon
 • EOS VR Utility3.4 forenkler bildekonvertering
 • EOS VR Plug-in3.4 integreres med Adobe Premiere Pro
 • To UD-elementer per objektiv
 • Subwavelength Structure Coating (SWC)

Innovativ linsedesign for forenklet fotografering

Canon RF 5,2 mm f/2,8 L Dual Fisheye doble fremoverrettede fisheye-linser har et ultravidvinkel 190-graders synsfelt som legger fundamentet for dets stereoskopiske VR-opptaksmuligheter. Canons avanserte linsedesign muliggjør deretter projeksjon av to bilder på kameraets eneste sensor for perfekt justering og synkronisering direkte fra kameraet. Ved å bruke objektivet på denne måten er VR-innstillingen enklere enn et tokamerasystem. Å ta to bilder på en enkelt sensor betyr også at begge bildene har de samme ytelsesegenskapene, og unngår subtile variasjoner som bildekvalitet og eksponering som systemer med to sensorer kan lide av. I tillegg styres de to EMD-enhetene (blenderåpningen), en for hver linse, også pent kontrollert for å opprettholde konsekvent eksponering for sensoren, noe som bidrar til å redusere etterproduksjonen og ekspertisen som kreves for å matche venstre og høyre bildeutgang. Det kompakte objektivet har en smart sammenleggbar optisk design og en baselinjeavstand på 60 mm for en naturlig visning. Systemet er designet for å fungere med kompatible kameraer i VR-systemet, for eksempel Canon EOS R5, og tilbyr både bærbarhet og kjennskap til EOS-systemet.

Canon RF 5.2mm

Flytter optiske grenser

Det stereoskopiske Canon RF 5,2 mm f/2,8 L Dual Fisheye-objektivet har den velkjente røde ringen som beskriver den som et profesjonelt objektiv i L-serien som bruker to UD-elementer per objektiv, noe som bidrar til å skape skarpe, klare bilder, fra kant til kant. SWC-belegget på Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye er ideell for fotografering med solen i rammen, da det undertrykker ghosting og bluss – en vanlig utfordring i VR-opptak. Brukere av Canon RF 5.2mm f/2.8L Dual Fisheye får en gelatinholder over de bakre elementene og kan bruke tredjeparts gelatin ND filtre for å opprettholde "normal" lukkertid og blenderåpning når de gjør opptak under lyse forhold. MF Peaking-funksjonen i EOS R5 gir enkel assistert manuell fokusering og fremhever fokusområder. Når du bruker EOS R5s 8K fullframesensor, oppnår Canon RF 5,2 mm f/2,8 L Dual Fisheye HD VR180-opptak med et høyt dynamisk område med Canon Log/Log 3. En rask blenderåpning på f/2,8 sammen med høye ISO-funksjoner i EOS R5 betyr god ytelse i svakt lys – slik at innholdskapere kan gjøre opptak i et større antall scenarier.

Strømlinjeformede VR180-arbeidsflyter

Det helt nye EOS VR-systemet bruker objektivet på en enkelt sensor der det ikke kreves objektivjustering , noe som betyr at bare én fil produseres for både venstre og høyre bilde som allerede er perfekt synkronisert. Dette gjør at Canon-programvare eller plugin-modul kan konvertere det fangede doble sirkulære fisheyeformatet til et standard VR180-format, klar for videre redigering i Adobe Premiere Pro eller visning på et VR-headsett. Vanligvis en av de mer kompliserte og tidkrevende oppgavene i etableringen av VR-innhold, Canons nye kraftige EOS VR Utility-applikasjon og EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro gjør bildetransformasjonsprosessen, fra et dobbelt sirkulært fisheyebilde til en mer gjenkjennelig side - sammen med det ekvektangulære VR180-formatet, enkelt. Med disse tilleggsløsningene kan videoer og stillbilder enkelt behandles og eksporteres til forskjellige oppløsninger og (profesjonelle) kodeker, opptil 8K-filstørrelse for videoutgang og redigering og /eller endelig avspilling på de aktuelle VR-headsettene.Canons oppdaterte EOS Utility- og Camera Connect-app gir også enkel forhåndsvisning av fjernkontroll og bilder direkte mens du tar opp innhold. Denne høykvalitetsløsningen utnytter fordelene med RF-braketten samtidig som den leverer innovativ ny VR-teknologi for å forenkle hele prosessen med VR180-opptak fra installasjon til etterproduksjon.

Passer for øyeblikket bare til Canon EOS R5.

Leveres med

 • Canon RF 5,2mm f/2,8L Dual Fisheye
 • Linsebeskyttelse
 • Dust cap
 • Objektivetui
 • Brukerhåndbok
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.