Filterkit Gradual ND+ P-system (H3H0-25)

Cokin Filterkit Gradual ND+ P-system (H3H0-25)

1027111
699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Filterkit Gradual ND+ P-system (H3H0-25)
Filterholder for P-systemet
Semi Rigid filter pouch (M) P3068
1 157 NOK

I filterkitet Gradual ND+ får du tre stk graderte ND-filter for fotografering med lange lukkertider, sammen med en filterholder for P-systemet.

ND-filter reduserer den totale mengden lys, uten å påvirke fargebalansen. Brukes f.eks. ved landsskapsfotografering, for å gjenopprette balansen mellom en lys himmel og mørk jord. Bringer opp teksturen av skyene og gir en jevn eksponering. Progressiv gradient fra midten og opp til toppen av filteret.

Dette kitet inneholder:

  • 1x GND2-filter – 1 blendertrinn
  • 1x GND4-filter – 2 blendertrinn
  • 1x GND8 Soft filter – 3 blendertrinn
  • 1x filterholder

OBS. Adapterring selges separat

Les ett innlegg i vår blogg om ND-filter og se bildeeksempel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.