Cokin Z ND-filter NDZ2 Nuances grå NDZ2

Cokin Z ND-filter NDZ2 Nuances grå NDZ2

Z ND-filter NDZ2 Nuances grå NDZ2

1020974
NettlagerFinnes på nettlager
Butik:
925 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

 

Cokin Nuances ND-filter er laget av mineralglass og har gjennomgått en behandlingsprosess for å sørge for at filteret har en enhetlig farge/dekning. Begge sidene av glasset, som er et herdet Schott Glass B270 har fått behandling av Nanometall-legering. Dette glasset er forøvrig kjent for høy transmisjon og lav refleksjon. Resultatet er fantastisk nøytralitet, helt fritt fra infrarøde forurensinger.

Nuances filter er laget for fotografer med lange eksponeringer utendørs eller når man ønske mindre dybdeskarphet. Disse filter passer Cokins Creative filterholdere, fra M til XL.

Nuances finnes i flere ulike densitetsgrader:

  • ND2 - 1 blendertrinn (densitet 0,3)
  • ND4 - 2 blendertrinn (densitet 0,6)
  • ND8 - 3 blendertrinn (densitet 0,9)
  • ND32 - 5 blendertrinn (densitet 1,5)
  • ND256 - 8 blendertrinn (densitet 2,4)
  • ND1024 - 10 blendertrinn (densitet 3)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.