Cokin Z ND-filter NDZ2 Nuances grå NDZ2
Artikkelnummer: 1020974

Cokin Z ND-filter NDZ2 Nuances grå NDZ2

Z ND-filter NDZ2 Nuances grå NDZ2

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
925 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

 

Cokin Nuances ND-filter er laget av mineralglass og har gjennomgått en behandlingsprosess for å sørge for at filteret har en enhetlig farge/dekning. Begge sidene av glasset, som er et herdet Schott Glass B270 har fått behandling av Nanometall-legering. Dette glasset er forøvrig kjent for høy transmisjon og lav refleksjon. Resultatet er fantastisk nøytralitet, helt fritt fra infrarøde forurensinger.

Nuances filter er laget for fotografer med lange eksponeringer utendørs eller når man ønske mindre dybdeskarphet. Disse filter passer Cokins Creative filterholdere, fra M til XL.

Nuances finnes i flere ulike densitetsgrader:

  • ND2 - 1 blendertrinn (densitet 0,3)
  • ND4 - 2 blendertrinn (densitet 0,6)
  • ND8 - 3 blendertrinn (densitet 0,9)
  • ND32 - 5 blendertrinn (densitet 1,5)
  • ND256 - 8 blendertrinn (densitet 2,4)
  • ND1024 - 10 blendertrinn (densitet 3)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.