Cokin Z ND-filter NDZ2 Nuances grå NDZ2
Artikkelnummer: 1020974

Cokin Z ND-filter NDZ2 Nuances grå NDZ2

Z ND-filter NDZ2 Nuances grå NDZ2

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
925 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

 

Cokin Nuances ND-filter er laget av mineralglass og har gjennomgått en behandlingsprosess for å sørge for at filteret har en enhetlig farge/dekning. Begge sidene av glasset, som er et herdet Schott Glass B270 har fått behandling av Nanometall-legering. Dette glasset er forøvrig kjent for høy transmisjon og lav refleksjon. Resultatet er fantastisk nøytralitet, helt fritt fra infrarøde forurensinger.

Nuances filter er laget for fotografer med lange eksponeringer utendørs eller når man ønske mindre dybdeskarphet. Disse filter passer Cokins Creative filterholdere, fra M til XL.

Nuances finnes i flere ulike densitetsgrader:

  • ND2 - 1 blendertrinn (densitet 0,3)
  • ND4 - 2 blendertrinn (densitet 0,6)
  • ND8 - 3 blendertrinn (densitet 0,9)
  • ND32 - 5 blendertrinn (densitet 1,5)
  • ND256 - 8 blendertrinn (densitet 2,4)
  • ND1024 - 10 blendertrinn (densitet 3)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.